Vervoer naar Kreta!

, Hans Bons
9-4-2018, 0:45 uur

Beste mensen en leden,
Is er iemand die binnenkort een (klein verhuis-)transport per auto/busje naar Kreta gaat of kan gaan doen? Ik heb slechts een verhuisdoos of 8 a 10 en nog wat kleine spullen/klein huisraad zoals schilderijtjes, boeken, etc.
Dus een transport via een transportbedrijf is geen optie.

Wellicht wl een optie is om het transport voor tween te doen en ik zou daarbij eveneens bij kunnen/willen rijden (mits de verzekering dat toelaat). Vanzelfsprekend kan dat ook iemand zijn, die (vrijwel) leeg naar Kreta rijdt en bereid is om wat spullen n mij mee te nemen!
Het is mijn bedoeling om eind mei begin juni as. naar Kreta te verhuizen voor een langer verblijf. Heel graag zou ik dan ook zoals de inhoud van mijn bovenvermelde vraag luidt mijn spulletjes door (en zoals ik eveneens al te kennen gaf n mt mijn persoontje erbij) door jou/jullie willen brengen naar mijn aanstaande nieuwe woonbestemming.

Voor een eventueel persoonlijk overleg of vragen en suggesties of ideen ben ik bereikbaar op: HansBons@outlook.com en/of 06-54975346.
Met vriendelijke groeten en in spanning zie ik een antwoord tegemoet,
Hans Bons

reageer op dit bericht in het forumstuur een priv-bericht naar Hans Bons
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug