Griekenland vakantie 2017

, Antony
3-9-2016, 15:29 uur

Als ik dit schrijf denkt u wellicht nog niet aan uw vakantie in Griekenland in 2017, misschien bent u zelfs nog op vakantie, of gaat u binnenkort.
Toch worden de dagen echter korter en dan breekt de tijd aan om op zoek te gaan naar uw vakantiebestemming voor het volgend jaar. Misschien twijfelt u nog steeds, mensen in Griekenland kijken uit naar gasten uit Nederland en België, in het bijzonder in het jaar 2017. Als u wellicht in het verleden uw twijfels had, om de vakantie in Griekenland door te brengen zult u door uw vrienden, die wel gingen gehoord hebben hoe fantastisch ze het hebben gehad. Als liefhebber van het Griekse vakantieland ben ik dan ook opgelucht, dat ondanks het negatieve beeld van Griekenland hoofdzakelijk opgelopen door de crisis en de migrantenstroom, alle toeristen tevreden terugkeerden. Alle Grieken waren uitermate vriendelijk. De crisis lijkt meer en meer achter de rug. U heeft zoveel mogelijkheden en laat u door niets weerhouden en ga gerust in 2017 op vakantie naar Griekenland. daarbij hoop ik dat ook de zwaarst getroffen eilanden Samos, Lesbos, Kos, Chios en Leros eindelijk weer meer toeristen mogen ontvangen.
Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk eilanden, plaatsen, stranden en bezienswaardigheden te beschrijven, zodat u een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunt u naar de bekende eilanden, zelfs daar is er nog voldoende ruimte voor de rustzoeker, maar er zijn ook veel onbekende bestemmingen waar u nog echt contact heeft met de lokale Griekse bewoners.

Ik wens u veel plezier in Griekenland en alvast veel succes tijdens het uitzoeken van uw vakantie naar Griekenland in 2017. Kijk voor al mijn tips op http://griekenland-vakanties.blogspot.nl/

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Antony
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


email address


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.

  


terug